Een plek om afscheid te nemen

Uitvaartverzorging Den Haag biedt u de mogelijkheid om in de dagen voorafgaand aan de uitvaart op een persoonlijke en prettige sfeer afscheid te nemen van uw dierbare. In ons uitvaartcentrum hebben wij diverse rouw- en ontvangkamers, waarin u in alle rust afscheid kan nemen. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het afscheid is voor het rouwproces en proberen u hierbij zo goed mogelijk bij te staan.

Een persoonlijk afscheid

In onze rouw- en ontvangkamers is een scheidingsgordijn aangebracht tussen het gedeelte waar de overledene is opgebaard en de ontvangkamer. Op deze wijze kunt u in een privé-sfeer afscheid nemen van uw dierbare. Daarnaast biedt het gordijn de mogelijkheid om de overledene af te schermen voor mensen die liever niet geconfronteerd worden met de opbaring.

Mogelijkheden voor de begrafenis

Ons doel is om het afscheidsmoment zo persoonlijk mogelijk te maken. Wilt u passende achtergrondmuziek laten afspelen? Heeft u andere persoonlijke wensen? Wij bieden u diverse mogelijkheden, zodat u uw afscheid helemaal kunt inrichten naar uw eigen wensen. We denken met u mee over de begrafenis. Rouwvervoer, rouwkaarten, bloemen en nog veel meer. Wilt u meer weten over onze diensten? We gaan graag met u in gesprek.