Passend rouwvervoer

Ook voor het vervoer van de overledene kunt u bij Uitvaartverzorging Den Haag terecht. U kunt ons zowel inschakelen voor het overbrengen van de overledene naar het uitvaartcentrum als het vervoer tijdens de uitvaart zelf. Op de dag van de uitvaart kunnen wij het complete vervoer van de overledene en de familie verzorgen. Wij hebben diverse rouw- en volgauto’s, waarmee wij uw overledene een passende laatste rit kunnen geven.

Buitenland

Ook kan ons uitvaartcentrum u helpen wanneer iemand in het buitenland is overleden. Wij zorgen ervoor dat uw dierbare zo snel mogelijk naar Nederland wordt vervoerd. Daarnaast kunnen wij tevens een overledene naar het buitenland overbrengen voor een begrafenis of crematie.

Rouwkoetsen

U kunt bij ons ook gebruik maken van rouwkoetsen bij een uitvaart. Met onze rouwkoetsen kunt u uw dierbare een zeer speciaal en stijlvol vervoer geven. Bij onze rouwkoetsen bieden wij diverse mogelijkheden. Zo kunt u kiezen uit een zwarte of witte koetsen eventueel versierd met bloemen. En natuurlijk moet een koets getrokken worden door een aantal paarden. Daarbij kan gevarieerd worden met twee, vier, zes of acht paarden die de koets trekken.

Wilt u meer informatie over de diensten van Uitvaartverzorging Den Haag? Bel dan naar 070 - 701 01 62. Wij zijn via dit telefoonnummer tevens dag en nacht bereikbaar voor sterfgevallen. Voor meer informatie over onze diensten kunt u ook het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!