Een overlijden: wat nu?

Als een dierbare van u is overleden, dan is dat altijd een moeilijke periode. Niet alleen bent u in de rouw, ook moeten er nog eens veel zaken geregeld worden. Gelukkig kan een professionele uitvaartverzorger u begeleiden door deze moeilijke periode. Wij weten precies welke praktische zaken allemaal geregeld moeten worden en wat de mogelijkheden zijn voor de uitvaart. Is er een wilsbeschikking of een testament? Wij helpen u de wensen van de overledene te honoreren. Zijn er geen wensen vastgelegd? Ook dan kunnen we u helpen met het maken van alle moeilijke keuzes.

Wilsbeschikking

Met een wilsbeschikking kunt u precies aangeven hoe u uw uitvaart wilt vormgeven. Hiermee kunt u uw nabestaanden veel steun geven bij het organiseren van het laatste afscheid. In uw wilsbeschikking kunt u onder andere aangeven wat voor soort kist u wenst, welke muziek gedraaid moet worden en of u bepaalde culturele rituelen wilt laten plaatsvinden. Wij helpen u graag bij het vastleggen van uw wensen en bewaren een kopie van uw wilsbeschikking in ons archief. Het opmaken en bewaren van uw wilsbeschikking is compleet kosteloos!

Wilt u meer informatie over de diensten van Uitvaartverzorging Den Haag? Bel ons dan vrijblijvend via 070 - 701 01 62. Wij zijn via dit telefoonnummer tevens dag en nacht bereikbaar voor sterfgevallen. Voor meer informatie over onze diensten kunt u ook het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.